El teu taller de confiança

El teu taller de confiança

Sempre que ho demanis, et farem un pressupost abans de cada reparació. Si sorgeix algun imprevist, t’avisarem mitjançant correu electrònic o telèfon amb totes les alternatives perquè ens donis el teu vistiplau final abans d’actuar.

Servei de recollida i entrega a domicili

Servei de recollida i
entrega a domicili

Abans d'executar cap treball, realitzarem una valoració de l'estat de la teva bicicleta, ens posem en contacte amb tu per facilitar-te el pressupost de la reparació i, amb la teva aprovació, procedim a realitzar els treballs convinguts.

El temps de lliurament és d'aproximadament 48 hores després d'haver estat acceptat el pressupost, sempre que disposem del material necessari a la botiga. De tota manera, a l'acceptació d'aquesta, t'informarem del termini de lliurament estimat.

Un cop realitzada la reparació o revisió de la bicicleta, contactarem amb tu per posar data del dia i l'hora de lliurament al teu domicili. També oferim la possibilitat que vinguis tu mateix a recollir la bicicleta a la nostra botiga, el que et resulti més còmode!

Especialitats de la casa

Especialitats de la casa

Forquilla i suspensions

Un canvi de retens i oli, kit de tòriques o un simple canvi de recorregut ajudarà que la teva conducció en aquesta baixada tècnica millori.

Rodes

Vols tenir unes rodes exclusives, amb radis conificats o capitostos de colors?
Un joc de rodes lleugeres per a aquests ports dels Pirineus?
O simplement centrar les teves rodes de BTT que castigues en cada entrenament.

Ajustament de canvis

Conjunt de frens

Es important revisar periòdicament l'estat dels frens, així conseguim sempre una millor frenada en el menor temps posible. La velocitat sense control, no serveix per res.

Deixa la teva bici en bones mans !

Deixa la teva bici en bones mans !

Posem diàriament tota la nostra il·lusió en la reparació de tota mena de bicicletes. Sabem, per experiència, que cada bicicleta és diferent i per aquest motiu cadascuna d’elles necessita un temps determinat per quedar perfecte.