Bicicletes infantils

Bicicletes infantils

La primera bicicleta que toca un nen és sinònim de diversió i, sense cap dubte, serà una experiència que no oblidarà mai. Anar en bicicleta per primera vegada dóna una gran sensació de triomf. Les bicicletes de muntanya infantils són perfectes per compartir aquest primer moment d’alegria i gaudi. Des de bicicletes sense pedals fins bicicletes de muntanya rígides: tenim tot el que els nens necessiten per gaudir. Tot pare vol que la bici del seu fill sigui duradora per no haver de comprar una nova cada vegada que arriben les vacances. Els nostres manillars, frens, pedals, seients, cigonyals i empunyadures estan dissenyats per edats concretes. El cigonyal d’algunes MTB per a nens es pot regular per adaptar-se a aquestes cames que no deixen de créixer i poder utilitzar la bicicleta durant molt més temps.

Troba les millors bicicletes infantils sense pedals al nostre catàleg

Les nostres MTB sense pedals per a nens i nenes són perfectes per ajudar els més petits a millorar el seu equilibri abans d’aprendre a pedalar. I sempre pots canviar-la quan aquestes cames estiguin a punt per a una bici més gran.

Tria una bicicleta rígida per als més petits

Les nostres bicis rígides per a nens són lleugeres i eficients. Són l’opció perfecta per a principiants i pares que no vulguin gastar més del necessari. Disposem d’una àmplia gamma de bicicletes infantils de diferents mides: MTB infantil de 20 polzades, bicicletes de muntanya infantils de 24 polzades i, fins i tot, bicis de 14 i 16 polzades per als més petits.

Regala-li la seva primera superbicicleta

Tinguin l’experiència que tinguin, les nostres mountain bikes són perfectes perquè els nens vagin agafant confiança. Les bicicletes Contessa compten amb punts de contacte específics per a les mans femenines i dissenyats per a principiants i aficionades. La grandària de les rodes, les marxes i els sistemes de frenada d’ús fàcil estan optimitzats per a respondre al nivell de destresa i les preferències dels més joves. Les nostres bicicletes de muntanya infantils són les companyes perfectes dels més petits.

Sol·licita el teu pressupost